top of page

Op de koffie

bij
Het Aspen Strijkkwartet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Violist/componist  Jose Martinez ( Bogotá, Columbia ) heeft zich via diverse muziekgenres ( klassiek, folk, Latin en jazz ) ontwikkeld tot een veelzijdig musicus die o. m. in het Jeugdorkest van Columbia speelde. Bovendien maakt hij deel uit van meerdere ensembles en trad hij op als  solist tijdens topconcoursen.

De Poolse violiste Natalia Czerwinska is een ervaren orkest – en kamermusicus die ook vaak als solist optreedt. Ze put haar inspiratie uit de klassieke en hedendaagse muziek. Deelnames aan nationale en internationale concoursen en diverse masterclasses hebben van haar een uitmuntend ensemblespeler gemaakt.

 

Altvioliste Maria Alejandra Martinez is een gepassioneerde, innovatieve en zeer betrokken violiste uit Columbia. Ze heeft zich meermaals onderscheiden als kamermusicus ( Bogotá Kamer Orkest ) en trad met bekende orkesten op in uitvoeringen met klassieke, hedendaagse, Columbiaanse en Latijns Amerikaanse muziek. Na haar opleiding in Columbia studeert ze nu voor haar Master in Maastricht.

 

De Spaanse celliste Judit Diaz Alvarez studeerde eerst in Barcelona , daarna in Berlijn en vervolgens in Maastricht. Momenteel richt ze zich vooral op het spelen van kamermuziek , o. m. als lid van het Spaanse “Falla Ensemble”en andere strijkkwartetten ( NJO, GMJO, Vigo430 ). Ze bespeelt een instrument beschikbaar gesteld door het Nationaal Instrumenten Fonds.

 

Het Aspen Strijkkwartet concerteert op zondag 20 oktober 2024 in C. C. Pius X, Mussenstraat 6 te Echt. Aanvang : 11.30 uur.

con-3-trans.png
bottom of page