top of page
Jopie Ankie en Trix_copy.png

Trio Dame de Coeur

3 enthousiaste dames nemen u mee op een muzikale reis van Parijs tot Buenos Aires:

 

musette, chansons, tango en Zuid - Amerikaans.

 

Laat u verrassen door:

 

Trix Reintjens : accordeon

Al heel jong was Trix in de ban van muziek en speciaal van het accordeon. Ze ging dan ook klassiek accordeon studeren aan het Brabants Conservatorium te Tilburg. Trix is actief als dirigent en arrangeur en maakt deel uit van diverse accordeonensembles. Ze bewerkte musicals ( Chess, West Side Story, Les Misérables ) die met groot succes werden uitgevoerd in het Munttheater te Weert. In april 2024 presenteert ze haar 5e musicalproductie “L’Opéra Rock “  te Weert.

Jopie Jonkers : zang/harp

Jopie studeerde zang aan het Brabants Conservatorium te Tilburg en volgde harplessen (Venezolaanse & Paraguayaanse harp ) bij verschillende prominente docenten. Ze ontwikkelde een heel eigen betoverende speel – en zangstijl en gaf talloze concerten live en via TV met allerlei groepen. Latijns - Amerikaanse muziek, Franse chansons en Spaanse liederen brengt ze op een heel eigen en poëtische wijze ten gehore.

Ankie Keultjens van Meurs :  zang/gedichten

 

Ankie ontwikkelde zich in de loop der jaren op vele terreinen: als zangeres, dichter en producer. Ze maakte deel uit van diverse formaties en richtte haar eigen trio op: The Very Girls. Ook bracht ze meerdere dichtbundels uit bij haar eigen uitgeverij “Woord in Beeld”. Haar poëzie wordt gekenmerkt door een warme liefdevolle taal.

Trio  Dame de Coeur treedt op 16 april 2023 op in C. C. Pius X, Mussenstraat 6 te Echt.

Aanvang 11.30 uur

con-3-trans.png
bottom of page