top of page

 Harp & klassiek zangtrio

           Judit Bercsényi - sopraan                            Krisztián  Egyed - tenor 

              Sonja Tavormina - harp

Sonja, Judit en Krisztian brengen muziek die ze in hun leven als musicus zijn tegengekomen, die ze met plezier hebben gespeeld en waar ze nog steeds heel blij van worden. Dit Italiaans,Hongaars, Belgisch, trio brengt in zijn concerten inspiratie en sfeer uit heel Europa samen met zang en harp.

judit_krisztian_en_sonja.jpg

Harpiste Sonja Tavormina begon haar studie  in België ( Lanaken en Genk ) Ze volgde ook een unieke jazz cursus bij jazz harpist Park Stickney. Aansluitend studeerde ze aan de conservatoria van Rotterdam en Maastricht. Ze treedt op in diverse kamermuziekbezettingen en speelt nog steeds als gastharpiste in verschillende orkesten.

Sopraan Judit Bercsényi , geboren te Pécs , Hongarije en via muziekschool en conservatorium aldaar afgestudeerd aan de School of Arts in Leuven. Ze is docente aan de Muziekacademie te Maaseik en privé zanglerares /coach. Ze zong in verschillende producties: Verdi’s  Requiem, Puccini’s La Bohème en Mozarts Le Nozze di Figaro.

Tenor Krisztián Egyed, geboren te Veszprém, Hongarije studeerde aan het conservatorium in die plaats en in Pécs en vervolgens aan de Franz Liszt Muziekakademie in Boedapest . Daarna studeerde hij bij Mya Besseling in Maastricht af. Hij zong o. m. in Mozarts Krönungsmesse, Die Zauberflöte , Bernsteins Candide en in Carmen van Bizet.

Dit harp en klassiek zangtrio treedt  voor u op zondag 16 februari 2025 in C.C. Pius X, Mussenstraat 6 te Echt en begint om 11.30 uur.

con-3-trans.png
bottom of page