top of page

Vivezza Trio

Sprankelende muzikaliteit

met

Inger, Nicole & Angélique

Al 15 jaar brengen violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen levendige en opgewekte muziek in sprankelende, kleurrijke programma’s. Door deze jarenlange ervaring zijn zij perfect op elkaar ingespeeld. Het Vivezza Trio heeft in deze jaren enorm veel concerten gegeven en wordt altijd met veel enthousiasme teruggevraagd vanwege het virtuoze spel en de interessante programmakeuzes. Het trio verbindt muziek en publiek door gesproken toelichtingen. Deze toelichtingen worden door het publiek als zeer verfrissend ervaren.

Vivezza_Trio_liggend-scaled.jpg

Het Vivezza Trio is een veelgevraagd ensemble voor concertpodia in het hele land. Het trio trad onder meer op tijdens het Zondagochtendconcert in de Spiegelzaal en in de Kleine Zaal van het Concertgebouw, in Tivoli Vredenburg en De Oosterpoort in Groningen. Ook is het trio regelmatig te horen in radioprogramma’s als Opium op 4, Viertakt Podium en de Klassieken. Het Vivezza Trio nam zeer succesvol deel aan Tournoi International de Musique, een muziekconcours in Parijs.

Het trio doet zijn naam eer aan door het samenstellen van levendige en fantasierijke programma’s. Het repertoire varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern voor klarinet, viool en piano.

 

Het Vivezza Trio kunt u beluisteren op zondag 11 mei 2025 in C. C. Pius X, Mussenstraat 6 te Echt.

Aanvang: 11.30 uur.

con-3-trans.png
bottom of page