top of page

 

Kerstconcert

met

Helene Kalisvaart – sopraan

Sjoerd Brouwer – piano

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na aanvankelijk HBO culturele bedrijfsvoering en aan te Kunstacademie te hebben gestudeerd

switchte zangeres Helene Kalisvaart naar de solozang. Zij ontving haar opleiding tot liedzangeres bij

Inge Hartsuiker-Fröhlich en Ton Hartsuiker van het Conservatorium te Utrecht.

Hierna ontwikkelde zij zich verder tot operazangeres bij sopraan Wiebke Göetjes en vertolkte in haar

Dutch Opera Studio diverse hoofdrollen, waaronder Pamina en Erste Dame in Die Zauberflöte van W.A.Mozart, Micaela in Carmen van G.Bizet, Rusalka in Rusalka van A.Dvorak, Suor Angelica in

Suor Angelica van G.Puccini en een Walküre, Waltraute, in de Walküre van R.Wagner.

Helene deed mee aan masterclassen bij Marianne Blok, Claron McFaddon, Wiebke Göetjes

en Inge Hartsuiker.

Samen met haar pianist Sjoerd Brouwer geeft zij recitals in binnen- en buitenland waarbij het repertoire naast lied en opera-aria's ook klassieke musical en wereldmuziek zoals Iraanse traditionals omvat.

In 2021 was Helene een van de finalisten van zangtalentenjacht We Want More opSBS6 en was zij deelnemer in het eerste seizoen van operatalentenjacht Aria van Omroep Max.

Sjoerd Brouwer werd opgeleid door Bep van Merwijk en begon al jong met het begeleiden van zangers en zangeressen. Inmiddels begeleidt hij een tiental koren en solisten.

Bij musicalvereniging Starlight Boulevard en Stichting Sondheim heeft hij ruime ervaring opgedaan als repetitor, begeleider, orkestlid en zanger bij vele musicalproducties. Als dirigent van Zanggroep Puur en het Schinkelkoor maakt hij tevens de koorarrangementen.

Hij is vaste begeleider van twee open zangpodia in Amsterdam: het Vocalistenpodium en het Cantina Vocaal openzangpodium.

Graag nodigen deze twee toppers u uit voor dit koffieconcert in Echt.

Het duo Helene Kalisvaart en Sjoerd Brouwer treedt voor u op tijdens het kerstconcert van zondag 18 december 2022  in  C. C. Pius X, Mussenstraat 6 te Echt. Aanvang : 11.30 uur.

Sjoerd Brouwer.png
con-3-trans.png
bottom of page